picture

Vinteren står for døren

Dagene blir kortere og det blir kaldere i lufta. Bobcat har en rekke produkter som er egnet for å holde unna snøen.

Bobcat snøskjør:
Leveres i bredder fra 137 cm til 244 cm. Dette er kraftige og solide skjær utstyrt med 2 sylindre (fra bredde 152cm) og 30 graders hydraulisk sving til begge sider. Passer alle Bobcat maskiner, men også alle andre kompaktlastere med "Skid-Steer" innfestning!
Pris fra 22.000 + mva

Bobcat V- Plog:
V- plog er et allsidig redskap for fjerning av snø. Passer alle Bobcat modeller, og leveres i bredder fra 152 cm til 274 cm. Hver side kan vinkles 30 grader. Et ideelt redskap til rydding av mindre veier, og der større maskiner ikke kommer fram.
Pris fra 37.000 + mva

Bobcat Snøfres:
Bobcat har et stort utvalg snøfresere, tilpasset helt fra den minste S70, da med bredde på 100 cm, og opp til de største Bobcat maskinene. Leveres i 7 ulike bredder, opp til største bredde 2,20 meter. Med Bobcats unike Canbus redskapskontroll kobler man enkelt til hydraulikk og strøm, og betjener maskinen med maskinens originale spaker.
Priseksempel SB 240: 69.000,- + mva

Bobcat Snøskuffer:
Snø- og lettmaterialskuffer finnes i ulike bredder fra 168 cm til 254 cm, og med volum fra 690 liter, og opp til 1530 liter

Bobcat Scraper:
Et unikt verktøy for fjerning av is og hard snø. En tallerken sørger for å komme under materialet, og bryte opp is og snø. Billig og enkel mekanisk løsning. Kan også brukes innendørs til fjerning av fliser og golv som skal byttes!