picture

Pressemelding fra Rosendal Maskin AS

To nye Doosan DA30 til Stangeland Maskin AS

                                                                                             

                                                                                                                                       Askim  17 10 14

 

To nye Doosan DA30 til Stangeland Maskin AS

Denne uken overleverte Rosendal Maskin AS 2stk. Doosan DA 30 til Stangeland Maskin AS. Stangeland Maskin AS er et solid og veletablert firma i Rogaland, stiftet i 1959, og har per i dag 570 ansatte og omsetter for 1,1 milliard. Stangeland Maskin sin visjon er å være ledende, som skal oppnås gjennom fokus på verdiene arbeidsglede, ryddighet og effektivitet.

Rosendal Maskin er stolt leverandør av de første Doosan maskinene til Stangeland AS, og ser på dette som starten på et videre maskinsamarbeid. De 2 nye dumperne skal erstatte eldre dumpere, og skal gå på Stangeland sine prosjekter, som stort sett er i Rogaland.

Stangeland Maskin AS valgte Doosan fordi de har tro på produktet, og at kvaliteten på Doosan sin DA serie er god, sier Karsten Gryte, innkjøpssjef hos Stangeland Maskin AS. Han sier videre at de har forhørt seg hos entreprenør kollegaer i Norge, som kan anbefale Doosan. Han avslutter med deres nye dumpere er registrert på hvite skilt for veikjøring, som den eneste i denne størrelsen. Dette er en stor fordel ved forflytning over mindre avstander!

Rosendal Maskin gratulerer Stangeland Maskin med sine nye dumpere!

 

 

Bildetekst: Eldar Undheim fra Rosendal Maskin gratulerer Karsten Gryte og Olav Stangeland med kjøp av 2 nye Doosan DA 30