Undermeny
picture

DX180LC-5

DX180 LC-5 er en allsidig maskin i 18 tonns klassen. Med sin kraftige hydraulikkapasitet og effektiv 4 sylindret motor, er dette en maskin som er liten nok for små oppgaver, og sterk nok for større oppgaver. En moderne hytte med god sikt og komfortabelt sete, gir en behagelig arbeidsplass!

Perkins sin 4 sylindrede motor med SCR teknologi på 131 hk gir tilstrekkelig med krefter, og sammen med motorstyringen e-EPOS, gir maksimal styrke og minimal bruk av drivstoff. Valget mellom 4 effektprogram eller 4 arbeidsprogram gir mulighet for god utnyttelse av maskinen. Pumpekapasitet på 2* 152 liter, brytekraft på 13,1 tonn og gravekraft på 10,8 tonn gjør dette til et naturlig valg i 18 tonns klassen.
Den store hytta har suveren sikt i alle retninger og ROPS veltesikkert førerhus med overtrykk. Med velgebryteren styrer du effektivt den 7 " skjermen. Her overvåkes og kontrolleres alle maskinens funksjoner.
Doosan sine gravemaskiner er designet med tanke på enkelt daglig vedlikehold, det er enkel tilgang til de fleste servicepunktene fra bakkenivå.
Leveres standard med kombihydraulikk, med eller uten skjær, G60 hk-feste og 900 l graveskuff.
DX180 LC-5 kan leveres med smalt understell med bredde 2,49 (500 mm. plater) eller standard understell med 600 mm. plater og bredde 2,80 meter.


Ta kontakt for pristilbud:

th@rosendalmaskin.no


Klikk her for brosjyre