Undermeny
picture

DX235LCR-5

DX 235 LCR-5 er korthekkmodell med vekt på 25 tonn. Dette er en ypperlig maskin på steder der plassen er en utfordring, slik som inntil bebyggelse, i byer og i trafikken. Med 6 sylindret motor på 166 hk, er denne kompakte maskinen en komplett maskin, men som ikke har overheng utenfor beltene.  

DX 235LCR-5 har pumpekapasitet på 2*220 l/min og Doosan 6 sylindret motor med effekt på hele 166 hk. Sammen med motorstyringen e-EPOS, gir dette maksimal styrke og minimal bruk av drivstoff. Valget mellom 4 arbeidsprogram gir mulighet for god utnyttelse av maskinen. DX 235LCR har 39% mindre overheng enn en tilsvarende maskin med hekk.
Den store hytta gir god sikt i alle retninger og ROPS veltesikkert førerhus med overtrykk. Den 7 " store skjermen overvåker og kontrollerer alle maskinens funksjoner.
Doosan sine gravemaskiner er designet med tanke på enkelt daglig vedlikehold, det er enkel tilgang til de fleste servicepunktene fra bakkenivå.
Leveres standard med kombihydraulikk, G70 hk-feste og 1100 l graveskuff. Vi kan levere et godt utvalg av tilleggsutstyr som sentralsmøring, Webasto og annet utstyr tilpasset ditt behov.

Ta kontakt for pristilbud:

th@rosendalmaskin.no


Klikk her for brosjyre