Undermeny
picture

Når service teller...

Rosendal Maskin har de senere årene vært en organisasjon i vekst. Etter oppstarten med Doosan og Bobcat i 2009 har organisasjonen vokst, og vi har blitt en betydelig aktør i anleggsmaskinbransjen i Norge. I takt med dette har vi bygd opp et betydelig serviceapparat i hele Norge.

Rosendal Maskin, med sitt hovedkontor i Askim, har en ettermarkedsorganisasjon på 35 personer. Vi dekker det sentrale østlandsområdet med 6 egne servicebiler og verkstedet i Askim. I landet for øvrig har vi 21 servicepartnere, se kartet for oversikt.

Vi har fokus på kompetanse og opplæring, og vi arrangerer kurs og opplæring for våre mekanikere. I Askim har vi i tillegg en avdeling for teknisk support, der kunder og samarbeidspartnere kan henvende seg.

Hos Rosendal Maskin har vi et betydelig delelager av service- og slite deler, i tillegg til et visst antall deler basert på omsetningsstatistikk. Med daglige leveranser fra hovedlager i Belgia, i tillegg til et godt logistikkapparat i Norge, er vi godt rustet til å møte de daglige deleutfordringene.

Vi tilbyr service- og garantiavtaler på 3 nivåer; Bronseavtale er en ren serviceavtale, Sølvavtale som i tillegg gir en drivlinjegaranti, og en Gullavtale, som gir full garanti og service i avtaleperioden.