Om

Fornøyde kunder vender alltid tilbake!


Rosendal Maskin AS ble etablert i 1986, og er en familieeid bedrift med 45 ansatte. I løpet av 28 år har Rosendal levert mer enn 2000 nye anleggsmaskiner til det norske markedet. Siden 2001 en har Rosendal vært importør av JCB i Norge, og har derfor lang erfaring med disse maskinene. Rosendal Maskin sitt hovedkontor ligger sentralt plassert ved E18 i Askim og disponerer et område på 50 000 kvadratmeter.


OM JCB


I mer en 70 år har JCB produsert minigravere, kompaktlastere, gravemaskiner, hjullastere og teleskoptrucker for alle typer anleggsarbeid. JCB er i dag et varemerke som spenner over 300 modeller.

Som Europas største produsent av anleggsmaskiner har JCB også utviklet anleggsmaskiner som møter alle krav til moderne avfallshåndtering. Dersom du holder på som entreprenør eller med avfallshåndtering eller gjenvinning, enten det er i offentlig eller privat sammenheng, har JCB maskiner som håndterer alt fra plastikk, papir, glass, tre til metall og kompost.

Men gode maskiner alene er ikke nok. Gode maskiner må også vedlikeholdes for å holde formen i mange år. Som importør av JCB anleggsmaskiner i Norge har Rosendal Maskin et godt utbygd servicenett med 14 servicepunkter fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Rosendal Maskin har også salgsrepresentanter over hele landet som tar hånd om henvendelser fra markedet og sørger for at kundene våre er fornøyde. For vi har erfart at fornøyde kunder alltid kommer tilbake.

Vi hører gjerne fra deg hvis du har spørsmål om JCB anleggsmaskiner eller andre ting vedrørende våre produkter.


Google Oversetter